Common Jam 2.

Fajgerné Dudás Andrea és Szabó Eszter Ágnes kiállítása

Megnyitó: 2014. augusztus 26. 18:00
 
A kiállítást megnyitja: Készman József, művészettörténész

Időpont: 2014. augusztus 26 - szeptember 22.
 
Kiállító művészek: Fajgerné Dudás Andrea, Szabó Eszter Ágnes
 
 
„Minden kedves látogatót arra kérünk, hogy hozzon magával saját maga által készített tartós és ehető élelmiszert (lekvár, befőtt,savanyúság, chutney…), amit a galériában kihelyezett polcra (Közös Spájz/Common Pantry) kiállíthat és más elviheti fogyasztásra.”
 
 
Kapcsolódó programok:
 
Augusztus 26. kedd
 
10h Közös Szüret/Common Vintage: találkozó a Batthyány tér metró megállójánál fent az üveges fedett részben. 10 percet várunk aztán indulunk. Gyümölcs szedés a Hév vonalán: a Tímár utca, Filatori gát, Kaszásdűlő megállókban. Kosarat Mindenki hozzon! Majd a gyümölcsöket befőzzük, és a bűnt tartósítjuk az ART9 galériában (Ráday utca 49.) és a 18 órai megnyitón kiállítjuk őket!
 
Érdeklődni ezen a számon lehet: 06-30-375-8808
 
18h MEGNYITÓ meglepetés gyümölcseseménnyel
 
Szeptember 5. péntek
 
9-11 h. Közös Reggeli/Common Breakfast meghívott vendégekkel, akikkel az eat art és design területét járjuk körbe reggelizés közben. Vendégeink lesznek; Szilágyi Csilla üvegtervező művész, Góg Angéla és Góg Emese designerek, a Műhely Galéria és Kávézó működtetői, Meghívtuk továbbá Szentpéteri Mártont, Varga Tündét, a Collective Plant tagjait és Szikra Renátát, hogy minél több oldalról tudjuk megközelíteni a kérdést. Reméljük, hogy eljönnek!
 
Szeptember 6. szombat
 
9-13h. Közös Eat Art Piac/Common Eat Art Market. Lehetőséget nyújtunk művész társaink számára, hogy az általuk készített finomságokat árulják a galériában. A műgonddal és odafigyeléssel előállított lekvár, chutney, szörp, vagy savanyúság , sütemény, száraz tészta, stb. művészet, amit megosztunk a vásárlókkal, „műgyűjtőkkel”. Minden alkotót és vásárlót szeretettel várunk!
 
A kiállítás alatt folyamatosan működik a Közös Spájz/Common Pantry freeshopként. Nyitvatartási időben lehet hozni saját készítésű tartós élelmiszereket, amiket másikra lehet cserélni, illetve a gyűjtött élelmet a kiállítás után olyan embereknek ajánlunk fel, akik az utcán élnek.