DIVAT, DIVAT, DIVAT – Topor Tünde és Winkler Nóra páros előadása

Mostanában divat a divat!

Mi is összeszedtük mindazt, ami legújabb különszámunk kapcsán eszünkbe jutott, és ahogy beszélgettünk egyre több saját divattörténet, kedvenc idevágó kiállításélmény jött elő - ezekből állítottunk össze egy estet.

Egyikünk (Tünde) nagy-nagynénje a Rotschild szalonban dolgozott a háború előtt, így a legszebb ruha- és a legkacifántosabb farsangi jelmez elképzeléseket is valóra tudta váltani, még a 6o-as évek végén is. Másikunk (Nóra) nagymamája is, aki egy elegáns belvárosi szalon bedolgozójaként a család összes nőtagjának megvarrt bármit. Úgyhogy gyerekkori ruhaélmények is előkerülnek, mint ahogy csillogó ékszertörténetek, a divat művészet által ihletett kreációi, társadalmi státusz játékai, vagy viselkedése politikai közegben - mert Rotschild Klára és Király Tamás noha nem egy időben de ugyanabban a rendszerben találtak maguknak, nagyon ellentétes irányú, de látványos utakat.
Estünket tehát február 26-án, szerdán 18:00-tól DIVATSZTORIK - Topor Tünde és Winkler Nóra beszélgetése - sok képpel címmel rendezzük meg. Mindenkit várunk sok szeretettel a Loffice rendezvénytermében.

Img 8176

A február 11-i időpontot módosítottuk egy váratlanul közbejött utazás miatt 26-ára. Reméljük mindannyiuknak jó az új időpont is!

Helyszín: LOFFICE, 1061, Paulay Ede utca 55.
Időpont: 2020.02.11. kedd, 18:00
Jelentkezés: [email protected] -n,részvételi díj 2000 Ft.

A Facebook-esemény ezen a linken érhető el.