Impresszum

Artmagazin

Kiadja az Artmagazin Kft.
1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.

Postacímünk:
Artmagazin - LOFFICE
1085 Budapest, Salétrom u. 4.
[email protected]

Főszerkesztő:
Topor Tünde
[email protected]

Felelős kiadó:
Einspach Gábor
[email protected]

Olvasószerkesztő:
Lépold Zsanett
Zelei Bori

Lapigazgató:
Tormási Anita
[email protected]

Lapterv:
Horváth Csilla

Layout:
de_form

Borítóterv:
L² – l2studio.co

Stratégia:
Winkler Nóra

Nyomdai munkák:
Pauker Nyomdaipari Kft.

Köszönjük a HUNGART támogatását.
HUNGART ©

ISSN 1785-30-60

Hol vásárolható meg a magazin?

  • a MOL töltőállomásokon
  • a nagyobb Relay újságosoknál
  • digitális formában az Artmagazin Online felületén (https://www.artmagazin.hu/megrendelolap)
  • Libri és a Bookline oldalán keresztül
  • Budapesten többek között az ISBN könyv+galériában, az Írók Boltjában és néhány, még nyitva tartó galériában

Támogatónk:

Nka 2023ff


Artmagazin Online:

Vezető szerkesztő: 
Szilágyi Róza Tekla
[email protected]

245184449 4896783110332439 4864918870051030329 n

Az ELTE-n szerzett művészettörténész és esztéta diplomát, majd fél évet dolgozott az isztambuli PiArtworks kortárs kereskedelmi galériában. Ezután tanulmányait a Képzőművészeti Egyetem Kortárs művészetelméleti és kurátori ismeretek mesterképzési szakán folytatta. 2012 óta publikál hazai és nemzetközi művészeti folyóiratokban és kiadványokban. Az Omnivore Gallery alapítója, 2017-2018-ig a Hybridart Space budapesti kortárs képzőművészeti galéria vezető kurátora, 2016 óta az Artmagazin munkatársa, jelenleg az Artmagazin Online vezető szerkesztője. Fő érdeklődési területe a digitális kultúra képzőművészetre gyakorolt hatása, a képzőművészet peremterületei, a képzőművészeti tevékenység és munkavégzés kondíciói, az immateriális munka, a bizonytalan kondíciók és az elméleti munkavégzés kapcsolata, valamint a privát fotográfia.

Szerkesztő: 
Cserna Endre
[email protected]

Médiaművész, művészeti újságíró. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerzett diplomát, miközben egy félévet töltött gyakornokként Berlinben a kulturális diplomácia területén. 2018-ban többedmagával megalapította az Utca & Karrier című avantgárd művészeti magazint, amely projekttel gyakran szerveznek művészeti és zenei eseményeket, workshopokat. 2018 és 2020 között a Great Galactic Ghoul című ellen-kulturális rádióműsor egyik műsorvezetője. Rendszeresen dolgozik együtt táncosokkal rendezőasszisztensként és art directorként, tervez zenészeknek albumborítókat és vizuálozik bulikban. 2020 óta a Fiatal Képzőművészek Stúdiójának vezetőségi tagja, majd társelnöke. 2021 óta a Mai Manó Ház munkatársa. Érdeklődési területei a virtualitás valóságok, a vallásantropológia és a pszichológia. 

Szerzők: 
A Pszeudoposzt Kollektívát Kergyó Zsófia, Laczai Veronika, Tamás Dorottya és Urbantsok Tímea alkotják, akik idén harmadévesek a Képzőművészeti Egyetem elméleti szakán. Együttműködésük az Artmagazinnal négyük diplomaprojektje, amelynek felütése az OFF Biennaleról írt ötrészes cikksorozatuk volt – ennek során a közös írás kísérleti formáit keresték.


Iratkozzon fel az Artmagazin hírlevélre!