Hirdetőinknek

Artmagazin online mediaajanlat vagott 2

ARTMAGAZIN

Az Artmagazint 2003-ban alapította Topor Tünde, Winkler Nóra és Einspach Gábor. Az Artmagazin olvasmányos művészeti magazin, amelynek fókuszában a képzőművészet és a műtárgyak állnak: megjelenésük, történeteik, alkotóik, piacuk, hatásuk, gyűjtőik, bemutatkozási lehetőségeik és eseményeik. Kortársak és klasszikusok, izgalmas összefonódások, galériák és múzeumok, magyar és nemzetközi események, árak, trendek. Oldalain emellett megjelennek azok a kulturális határterületek is, ahol a képzőművészet hatása jelentős: a divat, a design, a színház és a zene.

KIK ÍRJÁK?
szórakoztató stílusukról ismert szerzők
a szakma legjobbnak tartott művészettörténészei, szakemberei
fiatal tehetségek
írók, művészek

KIK OLVASSÁK?
A művészet nagy közönséget vonz, ha jól mesélnek róla.
A Múzeumok Éjszakáján hosszú sorokat formáló érdeklődők, művészek
és magángyűjtők, egyetemisták és galeristák, kultúrafogyasztók,
művészeti szakemberek.

PROGRAMJAINK
Partnereinknek és előfizetőinknek exkluzív tárlatvezetéseket, múzeumi
eseményeket, tematikus esteket, galériatúrákat szervezünk.

 

ARTMAGAZIN ONLINE

Az Artmagazin Online folyamatosan tájékoztatja olvasóit arról, hogy mit érdemes megnézni magyar és külföldi galériákban és múzeumokban. Válogatásaival segíti a művészetre szánt szabadidő hatékony felhasználását. Képanyaga és olvasmányos szövegei minden mobileszközzel tökéletesen élvezhetők, közvetlenségét erősíti, hogy felületein nonstop fogad olvasói kérdéseket.

OLVASÓINK:
180 000  felhasználó
320 000  oldalmegtekintés
17 000+  Facebook-követő


TARTALOM:
Szakmailag hiteles szerzők szövegei mellett az Artmagazin Online videocsatornáján maguk a művészek mesélnek munkájukról, életükrőlés kiállításaikról a velük forgatott interjúfilmekben. Magyar tartalmai mellett egyre több, külföldi figyelmet generáló angol nyelvű cikk érhető el az oldalon. A vidéki partnerekkel közösen szervezett Artmagazin-események révén a weblap országszerte stabil olvasóközönséggel rendelkezik. A legkeresettebb művészeti tárgyú magyar cikkgyűjtemény az Artmagazin Online-on található. Az olvasók a 2003 óta működő nyomtatott Artmagazin digitalizált lapszámai közt böngészhetnek az eredeti formát megőrző PDF-magazinok és a kereshető verziók között. 

ARTMAGAZIN ÁRAK, MÉRETEK