A Káli Art Inn nyerte az Art is Business díját vállalati kategóriában

A vállalati és művészeti közeget összekötő Art is Business 2019 óta évente odaítélt díját vállalati kategóriában idén a Káli Art Inn nyerte el.


A Molnár Júlia – Héjja Róbert házaspár által húsz éve létrehozott köveskáli panzió és étterem a járvány alatt nyitotta meg a Káli Art Parkot, és indított el egy pályázatot a kortárs szobrászművészek támogatására.
Elkészült művekkel lehet pályázni, a szakmai zsűri a tizenhárom legjobbat választja ki, melyeket nyáron kiállítanak, a díjról pedig személyesen, a helyszínen döntenek, a nyertes pénzjutalomban is részesül. 


2023-ban Körei Sándor, 2022-ben Enzsöly Kinga, 2021-ben Cseh Lili nyerte el a díjat.


A 2024-es pályázat kiírása itt olvasható, 2024. január 31-ig lehet pályázni.


Cseh Lili

Cseh Lili

Cseh Lili: Egem, 2021


Elso helyezett enzyoly kinga vizszint3
Enzsöly Kinga: Vízszint, 2022


Korei sandor columella illinium 01

Körei Sándor: Columella Illunium, 2023



unnamed.jpg
Szoborpályázatot hirdet a Káli Art Inn

A Káli Art Inn Kft. kortárs szoborpark létrehozását tervezi a Balaton-felvidéken, Köveskálon.

Fészek interaktív fényinstalláció- 2021 Installáció_ SZTOJÁNOVITS Andrea Zene_ ÁLMOS Gergely _ mïus Külön köszönet_ SKORÓ Balázs- SZENDEFF Dániel -fotó_ Czeglédi Zsolt-.jpeg
Kiállítás és programsorozat a Káli-medencében

Hétvégén startol a Klara and the Sun című kiállítás és programsorozat Szentbékkállán, ami a Pegazus és a violuk projects közös szervezésében valósul meg.

kálikover.jpg
Második alkalommal díjaztak alkotásokat a Káli Art-Park szoborkertjében

A Káli Art-Park a tavalyi év végén ismét pályázatot hirdetett kortárs magyar képzőművészek számára. Május negyedikén került sor a pályázat eredményhirdetésére, amelynek keretében a díjazott alkotásokkal immár második alkalommal nyílt meg a Káli Art-Park köveskáli szoborkertje.