A Budapesti Operettszínház heti menüje

Bár színészeikkel és munkatársaikkal élőben most nem találkozhatunk, ők továbbra is azon dolgoznak, hogy saját otthonukban egyedi előadásokat, performanszokat készítsenek, amelyek jókedvvel, művészi tartalommal tölthetik meg közönségünk otthoni perceit. Új sorozataikból összeállítottak egy heti menüt, amelyből kiderül, hogy mikor mi kerül terítékre Facebook-oldalukon.

De hogy ne maradjon el teljesen a színházi élmény sem: kéthetente szombaton 19 órától élőben közvetítik Facebookon a Budapesti Operettszínház valamely nagysikerű előadását, a következő hét szombatján pedig megismétlik azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak róla vagy szívesen újranéznék.

Az Operettszínház új sorozatokkal is indul:

- Karantén Balett címmel kedd este a Budapesti Operettszínház Balettkarának és Tavaszköszöntő címmel vasárnap délelőtt a színház Zenekarának és Énekkarának produkciói lesznek láthatóak.

- Az Operettszínház Home Office című adásban csütörtökön és pénteken 19 órakor 10–15 perces videókban otthonról jelentkeznek a művészek érdekes, egyedi tartalmakkal.

- Szélfútta csodamuzsika – mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel sorozatunkban szombaton és vasárnap reggel 9-kor Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Peller Anna és Bálint Ádám videómeséi kínálnak kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt könnyed szórakozást.

- Folytatják továbbra is a Napi derű – Vigyázzunk egymásra! sorozatukat. Valamennyi premierük az élet szeretetére és a kitartásra tanít. A La Mancha lovagjából idézve például: „A lélek, csak az segít tovább.” A művészekkel készített rövid beszélgetésekkel továbbra is ilyen, és ehhez hasonló üzeneteket közvetítenek nap mint nap.

- 5 perc reflektorfény – Ifjú tehetségeink című villáminterjú-sorozatban az Operettszínház legfiatalabb generációja, ígéretes tehetségeik mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel, rájuk jellemző aforizmával a honlapon. Heti háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken jelentkeznek új riporttal.

A Budapesti Operettszínház heti menüje: 

Hétfő:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű

Kedd:
16:00 Napi derű
19:00 Karantén Balett

Szerda:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű

Csütörtök: 
16:00 Napi derű
19:00 Home Office

Péntek:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű
19:00 Home Office

Szombat:
9:00 Szélfutta csodamuzsika – mesés szorakozás az Operettszínház művészeivel
19:00 Élőben közvetítik az Budapesti Operettszínház egyik nagy sikerű előadását

Vasárnap:
9:00 Szélfutta csodamuzsika – mesés szorakozás az Operettszínház művészeivel
11:00 Tavaszköszöntő a Budapesti Operettszínház Zenekarával és Énekkarával
16:00 Napi derű