Segítsd polconmaradásunkat!

Évindító játék az Artmagazinnal művészeti könyvekért, előfizetésért és Szépművészeti Múzeum belépőkért

Artmagazin értékesítésünk helyszínpalettája az eddig megszokott Relay újságosok mellett nemrég a MOL töltőállomások újságos standjaival is bővült – ezzel a magazin az ország sokkal több pontján vált elérhetővé.

Azonban ahhoz, hogy ezt a lehetőséget hosszú távon is együtt élvezhessük, arra kérjük olvasóinkat: segítsenek nekünk, hiszen annak lehetőségét, hogy egy-egy friss magazin továbbra is elérhető legyen MOL töltőállomásokon, csak a nagy érdeklődésre számot tartó újságok kapják meg.

Artmag mn

Ha egy-egy tankolásnál levesztek az újságos polcról egy Artmagazint is, azzal nemcsak minket segítetek a talponmaradásban, de nyerhettek is!

JÁTSSZATOK VELÜNK! 

Azok között, akik lefotózzák a legfrissebb Artmagazint úgy, hogy a képen látszódik a vásárlás helyszíne (a MOL töltőállomás!!!), majd a képet #ARTMAGAZINAMOLKÚTON hashtaggel feltöltik az Instagramra, a posztban pedig az @artmagazin.hu-t is megjelölik, szuper művészeti könyveket és egy darab éves Artmagazin előfizetést sorsolunk ki.
Az első 25 feltöltött fotó tulajdonosa pedig – mikor megnyílnak végre a múzeumok – vendégünk lesz egy belépőjegy erejéig a Szépművészeti Múzeumba!