PARTIARC, azaz Buli Gifulladásig

A Corvin Rajziskola pályázata

A tavalyi nagy sikerű Para pályázat után, a Corvin Rajziskola idén is teret ad az animációba öltött fantáziának.

Az idei hívószó a PARTIARC, azaz Buli Gifulladásig. Biztos te is ismersz olyan arcot, aki minden buli fénypontja, ropja, lengeti és rázza. Ábrázold egy gifben, és örökítsd meg az utókornak!

A leadási követelmények: Készíts egy 1:1 vagy 16:9 képarányú gifet, mely bemutatja azt a személyt/karaktert, aki számodra a buli fénypontja.
A leadási formátum: gif (más formátumot nem fogadunk el!)
Leadási határidő: 2019. február 24. éjfél

A pályaműveket névvel és elérhetőséggel ellátva a következő e-mail címre várják: [email protected]

A beérkezett pályamunkákból egy háromtagú szakmai zsűri tart előválogatást. Az így kiválasztott legjobb öt pályamunka felkerül az iskola oldalára, ahol nyilvános szavazás alapján kerül ki az első három helyezett.
Szavazás: február 26. – március 3.
Eredményhirdetés a Facebookon: március 5. kedd 10.00

I. díj: Utalvány a nyári gifes szabadiskolába, amelyet Muszka Máté Gergő animációs dizájner tart majd, 25 000 Ft értékben.
II. díj: 75%-os utalvány a nyári gifes szabadiskolába, 18 750 Ft értékben.
III. díj: 50%-os utalvány a nyári gifes szabadiskolába, 12 500 Ft értékben.

A nyeremény azonos értékben beváltható az 2019-20-as tanév animáció designerképzés tandíjába.A felhívás az alábbi linken érhető el.


Nyitókép: Nina Glavaski munkája / Corvin Rajziskola

full_006062.jpg
Ismét lehet pályázni a Derkovits Gyula-ösztöndíjra

Immár 64. alkalommal hirdették meg a Derkovits Gyula-ösztöndíj felhívását. 

full_006078.png
A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ szakírói pályázatot hirdet 40 év alatti szerzők számára KÉP-ÉLMÉNY című kiállításához kapcsolódóan

Lehet-e a művészet, a fotográfia a gondoskodás egy formája? Lehet-e az önkifejezés eszköze a fotográfia? A művészetterápia is művészet? Miért fontos a non-verbális, képi kommunikáció tudatos használatának elsajátítása napjainkban? A társadalmilag elkötelezett az új szép?

full_006092.png
3 hónap New York-ban

A tavalyi ACAX_Leopold Bloom Képzőművészeti Díj után idén újra az ACAX hagyományos feltételei mellett írták ki a pályázatot a 3 hónapos műteremprogramban való részvételre.