4. Jegyzet és vázlat találkozó

Labor, 2013. június 14. 18h



Június 12-ig lehet jelentkezni a 4. Jegyzet és vázlat találkozón való részvételre. Az esti találkozón jegyzetekbe, vázlatokba, kész művekbe lehet betekinteni az alkotók jelenlétében. A találkozó ideje alatt a zenét dj Suhaid és Johnny Drama szolgáltatja.

Az eseményre jelentkezni lehet bármilyen művészeti jegyzet vagy vázlat lappal, füzettel – eredeti vagy másolt verzióval.
Idén is várjuk kurátorok jelentkezését kiállítási jegyzeteikkel, vázlataikkal.
A részvétel kritériuma a találkozón való személyes jelenlét.
Amit biztosítani tudunk: asztal, szék, cérnakesztyű, blue-tech, damil, olló, málnaszörp és szalmaszál, muzsika.

A találkozó időpontja: 2013. június 14. péntek 18 órától 21 óráig

Helyszíne: Labor (1053 Budapest, Képíró u. 6.)

Részvételi szándékát 2013. június 12-ig a [email protected] címen tudja jelezni!

A találkozó az ez a papír! eseménysorozat rendezvénye.

Szervező: klorofill (Vécsei Juli)

——————————————-

Az ez a papír! mindazoknak szól, akik „csak úgy” szeretik a papírt – a kicsit és nagyot, a színeset, a mintásat, a formázottat, a hajtogatottat, a lyukasztottat vagy perforáltat, a rajzlapot, az írólapot, az akvarell papírt, a pauszt, a fénymásolatot vagy faxot; a füzetet – jegyzetet és vázlatot; a könyveket – akár színváltós borítóst; a ceruzát – grafitot és színeset; a tollat – tust és golyóst, a tintát – japánt vagy kínait és a festékeket egyaránt.
Hogyan használjuk ma a papírt? Az eseménysorozat kiállítás, előadás vagy szakmai találkozó formájában betekintést nyújt hazai és külföldi alkotók munkamódszerébe, valamint hogy aktuálisan milyen kérdések foglalkoztatják őket. Megismerteti a papírt – a történetétől kezdve, a gyártásán keresztül, a papírfajtákon át, a speciális nyomdai eljárásokig -, a grafikai technikákat és rajzeszközöket. Bemutat különböző típusú kiadványokat – füzeteket, újságokat és könyveket –, leginkább a független kiadók munkáira koncentrálva.

klorofill