A designüveg és egy villamosmegálló találkozása

A LUMINARI Glass és a BKK közös projekttel készült idén a Design Hét Budapest alkalmából: három közlekedési megálló üvegeit LUMINARI Glass exkluzív termékeire cseréltek. Vasárnap egy pop up megnyitó keretében átadták a Deák Ferenc téri villamosmegálló új üvegét, egy különleges Luminari alkotást.

 

Az elegancia, a technológia, az üveg, a design, és a mobilitás három közlekedési megállóban találkozik, ha erről pedig fotót is készítesz, akkor megnyerheted a LUMINARI Glass kollekciójának egy darabját!

Miért fontos a közlekedésben a design? Az utazási terek megújításánál lényeges szempont a kulturális kvalitás biztosítása, hiszen ezáltal formálhatjuk a városi mindennapi környezetünk minőségét. A design tudatos tervezés kiemelt része a BKK fejlesztési projekteknek, melynek legújabb fejezete a LUMINARI Glass és a BKK köztér megújító együttműködése.


fotó: Mohai Balázs

A LUMINARI Glass az S39 Hybrid Design Manufacture és a Rákosy Glass által közösen létrehozott design üveg termékcsalád, ami a hagyományos burkolati és üveg térelválasztó rendszerek közül különleges anyaghasználatával, magas technológiájával, dekoratív üveg mintáival és kortárs design-szemléletével tűnik ki.

A Magyar Formatervezés Díjas LUMINARI Glass kollekcióit a friss és sokszínű stílus jellemzi. A vonzó megjelenést a több évtizedes szakmai tapasztalat, a magas minőségű alapanyagok és a gondos megmunkálás alapozza meg.

További információk a projektről: https://www.facebook.com/events/1017945164969532/