Halálos természet

Busz Budapestről a MODEM megnyitójára, november 16.

A MODEM buszjáratot indít november 16-án a Halálos természet című kiállítás megnyitójára Budapest-Debrecen-Budapest viszonylatban.

A busz 4000 ft/fő áron vehető igénybe, amely az utazás költségein túl biztosítja a MODEM összes tárlatának megtekintését is.

Az utazás tervezett menete:
Indulás - Bp, Népliget (Planetárium) 11:00
Érkezés Debrecenbe -14:30
Visszaindulás – kb.18:00

Mivel a járatot csak a megfelelő számú jelentkező esetén tudják elindítani, illetve a buszon a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért előzetes regisztrációra van szükség. A jelentkezéseket legkésőbb november 8-ig várják a [email protected] címen illetve a +36 52/525 017 és +36 52/525 018 telefonszámokon. (e-mailben telefonszám és az igényelt helyek számának megadásával)


Karácsonyi László: A bolygó neve: Craniata, 2010. Fotó: Nagy Gábor, MODEM

Halálos természet

*** Sajtóanyag ***

A horror és a pszichothriller hatásaival átitatott Halálos természet című csoportos kiállításon 14 képzőművész több mint 60 alkotása látható, amelyek bemutatják, hogy a 21. század elején milyen köztes, hibrid lények népesítik be a képzőművészet magyarországi univerzumát. A kiállítótérben az élethű UFO gyermekektől kezdve az őslényeken át a kísértetfilmek hátborzongató áthallásaival egyaránt találkozhatunk. A művek egy része saját félelmeinkre, elnyomott szorongásainkra mutat rá, mások a jelen kor társadalmi problémáira reagálnak. A tárlat könnyed játékossága mögött félelmetesen őszinte tükör rejtőzik, melybe mindenkinek érdemes bepillantania, mert rádöbbenhetünk, hogy kétségeinkkel nem vagyunk egyedül...

A kiállítás egyes területeit csak 16 éven felüliek látogathatják!

A tárlatot 2013. november 16-án, szombaton 16 órától Pálfi György filmrendező nyitja meg.

Kurátor: Hornyik Sándor

Kiállító művészek:
Czene Márta, Fülöp Gábor, Győrffy László, Karácsonyi László, Kis Róka Csaba, Kovách Gergő, Máriás István aka Horror Pista, Magyarósi Éva, Moizer Zsuzsa, Nyári István, Péli Barna, Szabó Eszter, Szöllősi Géza, Verebics Ágnes

További információk a tárlatról a MODEM honlapján.