MEGÉRKEZETT az Artmagazin nyári gyerek különszáma

Csokisnápolyi-építészet, indiai istennők, szecessziós színező és rengeteg jó múzeumi gyerekprogram

 

Megérkezett az Artmagazin idei nyári különszáma – fókuszban gyerekekkel, játékokkal és gyerekkompatibilis múzeumokkal!

Legyen szó múzeumba kívánkozó óvodásról, társasjátékozni szerető iskolásról és a művészet iránt érdeklődő kiskamaszról – mindenkire gondoltunk.

Szokásos tartalmaink, interjúk, kiállításajánlók és színes hírek mellett most készítettünk egy nyolcoldalas kreatív mellékletet, amelyben indiai istennős kártyák, szecessziós színező és társasjáték vár, sőt kódunkkal egy online mesetár kéthetes ingyenes hozzáférését is biztosítjuk. Megmutatjuk, hogyan lehet festményeket hamisítani, valamint gumimaciból és nápolyiból híres épületeket megidézni.

Mutatunk otthon és online játszható opciókat, napsütéses vagy esős napokra pedig kitűnő gyerekbarát intézményeket Esztergomtól Balatonfüredig, Kecskeméttől Szentendréig.

Mivel érik el múzeumaink, hogy gyerekek és szüleik a strandolás és fagyizás között nyáron is beugorjanak egy látogatásra, és még élvezzék is azt?

Mit tud a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum „babafala”, a kecskeméti Bozsó Gyűjtemény időkapuja, a Kiscelli Múzeum életút társasa, valamint a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum képzettársítási játéka?

Kiderül az Artmagazin 105. számából!

 

Nyitókép: részlet Wes Anderson: Kutyák szigete című filmjéből, a Fórum Hungary jóvoltából

Full 005850 Png
Full 005851 Png
Full 005852 Png
Full 005854 Png
Full 005855 Png
Full 005856 Png
Full 005857 Png