Műgyűjtők figyelem!

Többek között Ember Sári, Eperjesi Ágnes, Káldi Kata, Kicsiny Balázs és Nádler István művekre is lehet licitálni az Utcáról Lakásba! Egyesület támogatására indított aukción.

Az online aukción ismert magyar művészek által felajánlott izgalmas és értékes tárgyakat vásárolhatnak az érdekődők. Az aukcióból származó bevétel teljes egészében az Utcáról Lakásba! Egyesület otthonteremtő munkáját támogatja.
A licitálás június 1-én, hétfőn, 19 órakor indul és június 30-án, éjfélkor zárul.

Az aukció anyaga ezen a linken érhető el.

Ember sari kermaifej arnyekkal 849x1280

Ember Sári: Cím nélkül (Kerámiafej árnyékkal)


Az aukció menete

A Könyvhajlék árverésen való vásárlással ismert magyar művészek által felajánlott értékes tárgyakat vásárolhatsz, a befizetett összeggel pedig hozzájárulhatsz, hogy minél több embernek legyen otthona. Az online aukció június 1-én 19 órától június 30-án éjfélig tart.

Regisztráció
A licitálás itt, az aukcio.utcarollakasba.hu/konyvhajlek oldalon történik. A licitáláshoz regisztrálnod kell az oldalon. A regisztrációnál érvényes e-mail címet kell megadnod, amire egy ellenőrző e-mailt küld a rendszer. (Ha nem kapod meg néhány percen belül az e-mailt, ellenőrizd a Spam/Kéretlen levelek mappát is.

Licitálás
Licitálni a regisztráció után tudsz. Válaszd ki a számodra szimpatikus tárgyat, és add meg az összeget, amennyiért megvásárolnád. Az ajánlattételed vásárlási szándéknyilatkozatnak számít. A legmagasabb ajánlatot tevőnek nyílik lehetősége megvásárolni az alkotásokat, és ezzel támogatni az Utcáról Lakásba! Egyesületet. Ha a licitet elveszíted, de támogatnád az otthonteremtő munkát, akkor azt megteheted az ULE weboldalán feltüntetett módokon: https://utcarollakasba.hu/tamogass/

Megvásárolt tárgyak átvétele
Az alkotások átvételére postai úton, csomagküldő szolgáltatással vagy a járványhelyzet függvényében személyesen lesz alkalom. A szállítási díjat minden esetben az Utcáról Lakásba! Egyesület fizeti. Ehhez kérünk, hogy a fizetés lebonyolítására július 10-ig keríts sort. E-mailben tájékoztatunk minden nyertest ennek menetéről.

Ha kérdésed van az Egyesület munkájával, vagy az árveréssel kapcsolatban, keress minket bátran az [email protected] e-mail címen!