Öt éves fennállását ünnepli a LAVOR Collective Art Salon

A LAVOR Collective Art Salon az elmúlt években komplex élményeiről vált ismertté, amelyeken minden alkalommal az adott kiállításhoz kapcsolódó különleges italfelhozatalt és zenei élményt biztosítanak látogatóiknak.

Tomeg a gangon 2022 2048x1538

Másfelől social media tevékenységük egyik meghatározója, hogy az eseményekről és kiállításokról készült felvételek mindig fekete-fehér fényképek formájában kerülnek megosztásra. Ezekből mára több, mint ötvenezer darabos gyűjtemény jött létre, melyből most egy ezer képes válogatás kerül bemutatásra.

Az esemény meghívójában így fogalmaz Molnár S. Szonja, a művészeti kollektíva társalapítója: 

Öt évvel ezelőtt egy szép nyári estén elgondolkoztunk azon, hogy hol találkozhatnánk olyanokkal, akikkel reggelig beszélgethetünk művészetről, filmről, életről egyszóval azokról a dolgokról, amikkel csak úgy észrevétlenül repül az idő hajnalig.

Hol van az a hely, ahol kellemes háttérzene mellett, önfeledten elmerülhetünk és kikapcsolhatunk, miközben egy olyan miliő vesz körbe minket, ahol a képzőművészet új nemzedékével találkozhatunk. A hely, ami megidéz egy szeletet az egykori aranykorból és visszahozza a szalonok nyüzsgő világát. 2022.12.16.-án pénteken most együtt ünnepeljük meg a megannyi emléket, mellyel megtöltöttük a szalon tereit és, amit Nektek köszönhetünk!

Lavor piknik vol.01 az elso piknik 2019 majus 2048x1369

Az első Lavor-piknik 2019 májusában

ART IS OUR LIFESTYLE // 5 Year Anniversary Party

2022. december 16. Péntek, 19:30
Lavor Collective, Wesselényi utca 6.