ELSŐ KÉZBŐL – Simon Zsuzsi: Alexandru

Múlt hét pénteken zárt be az ISBN könyv + galériában Simon Zsuzsi Alexandru című kiállítása.

Az új munkákat bemutató kiállításon – ahol egy konkrét férfin keresztül a férfi, a férfiasság, a férfiszépség felépítése termatizálódik – az Artmagazin olvasóit Simon Zsuzsi vezeti körbe:


Simon Zsuzsi (1988) a Magyar Képzőművészeti Egyetem intermédia szakán végzett 2015-ben. Kutatási területe a feminizmus, a testről alkotott kép és az aktivizmus. Jelenleg az ideális férfi testképpel foglalkozik. 2012 óta a Fiatal Képzőművészek Stúdiójának tagja. Főként konceptuális műveket hoz létre, amelyek leggyakoribb médiuma a fotográfia. Évek óta foglalkozik különböző független és intézményi kortársművészeti projektek fényképezésével és videózásával. Jelenleg Budapesten él és alkot.


Simon Zsuzsi: Alexandru
2022. február 15. – március 4.
ISBN könyv + galéria

Videó: Bognár Benedek

Screenshot 2022-01-18 at 19.05.17.jpg
ELSŐ KÉZBŐL: Othernity – Modern örökségünk újrakondicionálása

Vasárnap zárt be a Velencei Építészeti Biennálé Magyar Pavilonja után a Ludwig Múzeumban is bemutatott Othernity – Modern örökségünk újrakondicionálása című kiállítás. Azoknak, akik egyik velencei vagy budapesti tárlatvezetésre sem jutottak el van egy örömhírünk: íme az Othernity Első kézből, azaz a kurátori csapat néhány tagja által tartott baráti vezetés videón rögzített verziója!

Screenshot 2021-10-01 at 9.30.58.jpg
ELSŐ KÉZBŐL – Kicsiny Balázs: Üzemzavar – Lábjegyzet az időhúzáshoz

Az Artus Kapcsolótérben rendezett kiállításán Kicsiny Balázs vezeti körbe az Artmagazin olvasóit.