Újabb autós kiállítás nyílik, most egy holland múzeumban

A kiállítás látogatói elektromos autókat vezetve nézhetnek körül a kiállításon, ahol Bas Princen, Bruce Nauman és Anselm Kiefer munkák is szerepelnek.

359436 1 c west 8 acfa45 original 1594909286

Fotó: Photo: West8

A rotterdami Museum Boijmans Van Beuningen látogatói augusztustól újra láthatják kedvenc műtárgyaikat, hiszen a múzeum beköltözik az Ahoy arénába, ahol napi 750 látogatót tudnak majd fogadni a rendhagyó kiállításon. A kiállítás anyaga, a több mint 40 nagy volumenű alkotás mind a múzeum saját gyűjteményéből származik – a szokatlan kiállítási megoldás pedig természetesen a koronavírus miatt kötelezővé vált szociális távolságtartás miatt született.

A kiállítás augusztus 1–23. között lesz látogatható saját vagy a helyszínen bérelt elektromos autóval. A kiállított művek között pedig Oskar Kokoschka, Paul McCarthy, Bruce Nauman, Ugo Rondinone, Cyprien Gaillard, Bas Princen, Trenton Doyle Hancock, Anselm Kiefer & Olaf Nicolai és Claes Oldenburg művei is szerepelnek.

Forrás: theartnewspaper.com

Mimmo-Paladino_Shine_1-4-1068x501.jpg
Egy olasz műkereskedő autóból megtekinthető kiállítást szervezett

Massimo Minini és az általa vezetett BelleArti közösen nyitott 16 munkát bemutató, autóval látogatható kiállítást egy Bresciában található mélygarázsban.